Bed & Breakfast

De voormalige hooizolder boven de stal is nu een vakantiewoning voor het vrije vakantiegevoel. Het biedt ruimte aan vier personen. In het slaapvertrek zijn twee tweepersoonsbedden die onderdeel zijn van het oorspronkelijke trekspant dat de gebinten bij elkaar houdt.

De zitkamer is groot genoeg om een spelletje te kaarten, lekker te ontspannen of om televisie te kijken. Onder aan de trap is genoeg plaats om fietsen te stallen en  wandelschoenen weg te zetten. De badkamer is ruim en van alle gemakken voorzien. 

 

 

 

Het ontbijt bestaat uit een vers aanbod van streekproducten en kan op de kamer gebracht worden of worden genuttigd in de stal of op het terras. De woning heeft een eigen entree aan de zijgevel van het pand vanwaaruit men zich meteen aan het Laervoetpad bevindt als uitgangspunt voor wandeling of fietstocht. Bij de voordeur heeft men de beschikking over een picknick-tafel ideaal voor het eerste kopje koffie of om lekker buiten te eten bij een zelfgemaakt kampvuurtje in de wei.

De prijs van dit verblijf is €85 per nacht tot 2 personen. Voor een derde en/of vierde persoon geldt een toeslag van €20 p.p.
De prijs is inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting (€ 1,20 p.p.p.n.)

 

 

Rusten

Twee tweepersoonsbedden lijken vergroeid met de oude dragende balk. Bedden voor fitte wandelaars dus.

Onthaasten

Ruimte voor koffie is er altijd. Een Senseo apparaat en waterkoker zijn als vanzelfsprekend aanwezig.

Genieten

Gemak dient de mens en daarom mag de TV hoek niet ontbreken.