Over ons

Wij is het echtpaar Fer Peters en Brenda Peters - van Seggelen.

 

Zij raakten enkele jaren geleden op slag verliefd op deze monumentale boerderij en zijn blij dat ze deze liefde nu op een wonderlijke manier kunnen en mogen delen met hun gasten.
Zij kochten in 2014 de hoeve, hebben sindsdien hard gewerkt om de renovatie te realiseren en wonen met veel plezier in het monumentale woonhuis.

 

Fer heeft de afgelopen 10 jaar ervaring opgedaan bij Chateau St Gerlach in Houthem en Brenda bij het Smulhuis in Brunssum. Hun liefde voor natuur en het vrije leven en hun ervaring in de gastvrijheidsbranche hebben ze gecombineerd in een laagdrempelig concept waarbij aan huis eerlijke streekproducten met zorg worden gepresenteerd in een ongedwongen ambiance.

 

Leuk detail is dat de boerderij ooit al eigendom was van de familie Peters. Via vererving is het pand gekocht door Guus Laeven. Nu Fer en Brenda het pand na zijn dood kochten van de erven is de cirkel weer rond. Overigens was van de geschiedenis bij het echtpaar niets bekend, dus toeval heeft hen weer teruggebracht naar deze mooie plek.